Miquel Pons presenta “Montargull”, nova imatge de la Gamma Premium.

Miquel Pons presenta “Montargull”, nova imatge de la Gamma Premium de caves d’autor i edició limitada. L’estrella és un cava de criança amb tap de suro d’elaboració totalment artesanal

 

 

En motiu del llançament de la gran novetat d’aquest any a Miquel Pons, el seu nou cava Montargull Gran ReservaCriança amb suro, el celler de La Granada ha renovat la imatge de la seva Gamma Premium de caves que de moment tindrà dues referències, però que s’anirà ampliant en el futur. El nou Montargull Gran Reserva Criançaamb suro 2014és un cava Brut Natured’edició limitada de només 1.000 ampolles d’elaboració totalment manual i fermentat i envellitamb suro unmínim de 48 mesos al celler. Elaborat amb el mètode tradicional, amb raïm seleccionat de finques pròpies i un cupatge especial, el seu envelliment amb tap de suro li aporta complexitat, un lleuger toc de tanins i notes de fusta. El suro també redueix l’oxidació generant un cava viu i fresc.

Al mateix temps també s’ha renovat la imatge del Montargull Gran ReservaXarel·loBarrica 2012. Aquest multi premiat cava d’autor de Miquel Pons s’ha inclòs en la nova Col·lecció Premium amb una producció de 5.000 ampolles manté la seva exclusiva elaboració incorporant vi base de xarel·lo seleccionat de les vinyes més velles fermentat i criat en botes noves de roure. Això li dona una bombolla permanent i cremosa. En boca s’aprecia la untuositat que afina el cava i l’aparició de fruita i notes de fumats i vainilla amb un post gust llarg i elegant.

Montargull: l’orígen de la nissaga

La nova imatge de la Col·leccióPremium de Miquel Pons, “Montargull”és un homenatge al nom familiar dels propietaris del celler que van iniciar la producció de cava ara fa 26 anys a La Granada. Aquest és el nexe amb la tradició i els mètodes tradicionals i artesanals de producció, els mateixos que s’utilitzen per elaborar caves com el criança amb suro. El fet de rimar, aclarir els llevats i degollar a mà sense congelar el coll donen a cada ampolla de “Montargull”una personalitat única i irrepetible.

Les noves referències ja s’estan comercialitzant i tenen preus que oscil·len entre els 25 i els 30 euros.

 

Leave a comment to this post Required fields are marked *