Visita virtual a les caves

Voleu acompanyar-nos en una visita ràpida a les nostres caves de La Granada? En aquest vídeo us fem un tast del que podeu veure si concerteu una visita guiada per les nostres instal·lacions. Forma part de la nostra aposta per l’enoturisme que volem potenciar a partir d’ara. Us mostrarem com fem els nostres vins i caves i on reposen fins a obtenir les millors característiques que els fan únics i tan valorats. Us mostrem les interioritats del nostre celler i acabem la visita amb un tast de productes per a que pugueu apreciar el resultat d’una feina que comença a les vinyes i que cuidem fins a l’hora d’etiquetar les nostres ampolles.

Cliqueu a l’apartat de contacte del nostre web i dieu-nos quanta gent sou i quin dia voleu venir. Nosaltres us ho preparem tot!

Ens acompanyeu?

Trere are 7 comments on this post

  1. Manoli Espadas 18 gener, 2015, 6:47 pm
    Reply

    Pel que he vist al video el vostre 2014 ha sigut inoblidable…el meu 2014 també ho ha sigut: em vaig casar i vaig conèixer el cava Miquel Pons, doncs va ser el cava que es va servir al banquet. Formeu part d’un dia molt especial per mi, i es per això que al meu marit i mi ens encantaria fer-vos una visita!! 😉

  2. Sebastià Mayol 19 gener, 2015, 8:49 am
    Reply

    Vaig coneixer el vostre cava en un sopar d’amics en una terrasseta de Gràcia. Que bo!
    Amb sorteig o sense m’agradaria visitar les caves a La Granada. Seriem uns conc o set entre adults i nens.

    • Cava Miquel Pons 19 gener, 2015, 9:44 am
      Reply

      Cap problema! només cal que ens feu saber el dia que voleu venir, ho podeu fer a partir de l’apartat de contacte del nostre web. moltes gràcies i us hi esperem!

  3. Òscar Musté Pere 19 gener, 2015, 9:02 pm
    Reply

    És un video super xulo i super animat!!! La música està realment encertada, i el vídeo molt molt ben fet, molt dinàmic i interessant. Realment, aquesta pinzellada de la vostra feina del dia a dia al celler convida a anar-vos a visitar i poguer-ho veure tot millor, ja que el vídeo va molt de pressa i es veu tot pel damunt, i t’agafen ganes de poder detenir-te a pensar i veure-ho i gaudir-ho tot plegat amb temps i dedicació. Enhorabona pel video, el trobo molt encertat, molt xulo i musicalment m’encanta, apart que el vostre celler té pinta de ser molt acollidor. Grandíssima feina al realitzado del vídeo i a vosaltres per la feina diària que féu al celler i no es veu!

    • Cava Miquel Pons 19 gener, 2015, 11:46 pm
      Reply

      Gràcies Òscar! si t’agrada la cançó es diu Love Natural i és dels Crystal Fighters.

  4. Gemma 23 gener, 2015, 9:09 am
    Reply

    Genial el video!! Super xulo. El celler també es molt maco. M’agradaria veure’l moltissim i sapiguer com es fa el cava!

  5. josefa pons 24 gener, 2015, 3:21 pm
    Reply

    m´ agradad molt i seria un plaer poder veura las cavas al natural, moltes gracies.

Leave a comment to this post Required fields are marked *