Nou Gran Reserva “Vintage”

Gran Reserva Vintage MiquelPons

Amb un mínim de 40 mesos d’envelliment Miquel Pons renova la imatge del seu cava més premiat i reconegut.

Caves Miquel Pons ha renovat la imatge del seu producte estrella, el cava Gran Reserva. Amb 90 punts a la Guia Peñín i diversos reconeixements és una de les referències més importants del celler. Un brut nature clàssic, de cupatge tradicional (Macabeu, Xarel·lo, Parellada).

Ara, després de 19 anys de producció, s’ha decidit renovar la imatge d’aquest Gran Reserva, dins la política de rejovenir totes les etiquetes dels productes per modernitzar-les. El nou Gran reserva “Vintage” de Miquel Pons té ara una ampolla clàssica amb una càpsula de color or al capdamunt que simbolitza el color del raïm de les millors anyades. El collarí que recull la càpsula porta l’anyada de la collita impresa.

L’etiqueta principal s’ha fet amb un fons negre, sinònim de la foscor dels mesos d’envelliment al fons de la cava, amb la inclusió de figures en relleu per simbolitzar tots el matisos que té aquest gran cava, visuals, aromàtics, gustatius. La tipografia s’ha fet amb lletres daurades i l’etiqueta queda coronada amb la distinció de Gran Reserva i l’afegit de Vintage pels més de 40 mesos d’envelliment. El logotip de Miquel Pons, recollit al final de l’etiqueta, s’ha fet en un vermell intens.

Un gran cava elaborat a partir de vinyes seleccionades

El nou Gran Reserva “Vintage”, amb una producció anual limitada d’unes 30.000 ampolles, és un cava que condensa tota la filosofia del celler Miquel Pons: “collites d’experiència”. Elaborat a partir del “most flor” de raïm de les vinyes més velles de les finques de propietat i collides a mà, té un mínim de 40 mesos de criança a la cava. El “desgorjat” es fa de forma natural, sense congelar, sense licor afegit i just en el moment de rebre les comandes. La bombolla es fina i cremosa formant una corona harmoniosa. D’aroma elegant, es perceben els torrats, i les notes de fruita madura. En boca destaquen notem mel, brioxeria, i compota de poma. És un producte natural, fresc, ben estructurat i equilibrat.

 

Leave a comment to this post Required fields are marked *